Horecagids Wortegem-Petegem

Op het lanceermoment van onze toeristische campagne werd onze Horecagids 2016 voorgesteld. Lokale economie en toerisme gaan in Wortegem-Petegem, parel van de Vlaamse Ardennen, hand in hand. Je kan bij ons culinair genieten in een oase van rust en groen.

27 horecazaken

In deze gids willen we niet enkel het gastronomisch aanbod in Wortegem-Petegem in de kijker zetten, maar ook onze gezellige café’s en het verblijftoerisme in een van onze charmante B&B’s promoten. In deze eerste editie van de Horecagids presenteren we u de 27 horecazaken die onze gemeente momenteel rijk is. Bij elk van hen vindt u logischerwijze de contactgegevens en openingsuren, maar ook informatie over de prijsklasse, het type keuken en of er een vergaderruimte beschikbaar is. We hebben ook aandacht voor de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en u ziet bij iedere zaak of er een terras is en of er met bancontact of enkel cash kan betaald worden. Deze Horecagids, die gratis in iedere bus aan huis en bij de horeca wordt bedeeld, betekent ongetwijfeld een meerwaarde voor onze lokale economie.

Wist-je-dat’jes

Een leuk extraatje zijn de wist-je-dat’jes die jou kennis laten maken met bezienswaardigheden in de buurt of jaarlijkse evenementen die door lokale feestcomité’s georganiseerd worden. Voor de sportievelingen werd ook een overzicht van de wandel- en fietsroutes die ons grondgebied doorkruisen achteraan deze gids opgenomen. De respectievelijke kaarten zijn te verkrijgen bij de Dienst Toerisme.

Digitale versie

Er is ook een interactieve digitale versie van deze Horecagids, waar je jouw voorkeuren kan selecteren en vervolgens enkele suggesties voorgeschoteld krijgt. De online gids kan zo bij wijzigingen steeds geactualiseerd worden.

En daarnaast…

… werden op het lanceermoment ook de Hoeveroute, de promofilm “Wortegem-Petegem in beeld” en de postkaart “Groeten uit Wortegem-Petegem” voorgesteld.