Postkaart: Groeten uit Wortegem-Petegem

Voor het eerst brengt de toeristische dienst van Wortegem-Petegem een postkaart uit. Hierop zijn 5 foto’s te zien van telkens één monument of sfeerbeeld per deelgemeente. De postkaarten worden verdeeld over de horecazaken en zijn daar gratis mee te nemen.

  1. Linksboven: zicht op de Gotstraat, Wortegem
  2. Rechtsboven: Abdij van Beaulieu, Petegem
  3. Centraal: Hoevegebouw Domein de Ghellinck, Elsegem
  4. Linksonder: zicht op Dombos, Ooike
  5. Rechtsonder: Sint-Pietersstoelkerk, Moregem

Toeristische campagne

Het uitbrengen van een postkaart van Wortegem-Petegem is een van de acties in het kader van de lancering van onze toeristische campagne, die op 28 juni 2016 op gang werd getrapt met de presentatie van de Horecagids, de promofilm Wortegem-Petegem in beeld en de voorstelling van de nieuwe Hoeveroute.