Promofilm “Wortegem-Petegem in beeld”

Vandaag lanceerden we met de gemeente Wortegem-Petegem onze toeristische campagne voor de zomer. Met een promofilm, gratis postkaarten, een horecagids en een nieuwe fietsroute zetten we de twee voornaamste troeven van onze mooie gemeente in de kijker: prachtige wandel- en fietsroutes en gastronomisch genieten in een oase van rust en groen.

Dat komt ook mooi tot uiting in de gloednieuwe promofilm “Wortegem-Petegem in beeld”. Hierin worden unieke beelden uit de verschillende deelgemeenten van Wortegem-Petegem getoond. De firma Ghently uit Laarne bracht met een drone de voornaamste bezienswaardigheden en het mooie landschap in beeld. In dit 2min 30s durende filmpje dat via de sociale media wordt verspreid, krijg je een eerste indruk van Wortegem-Petegem. Ook voor inwoners van onze gemeente een absolute must-see!

Wortegem-Petegem in beeld

Wij stellen met veel trots het filmpje 'Wortegem-Petegem in beeld' voor. In dit filmpje worden unieke beelden uit de verschillende deelgemeenten van Wortegem-Petegem getoond. De firma Ghently uit Laarne bracht met een drone de voornaamste bezienswaardigheden en het mooie landschap in beeld.

Geplaatst door Toerisme Wortegem-Petegem op woensdag 29 juni 2016