Lancering gemeentelijke Facebookpagina

Vanaf vandaag is Wortegem-Petegem actief op Facebook. ’t Is te zeggen, er waren reeds spontaan gegroeide pagina’s die te maken hadden met de werking van de gemeente, zoals “Pieter de Sportfunctionaris” of destijds “Lieven van de Jeugddienst”, recent gewijzigd naar “Silke van de Jeugddienst“. Maar nu is er dus een officiële Facebookpagina van de Gemeente Wortegem-Petegem. Voor wie niet op Facebook actief is, blijven we uiteraard ook investeren in onze andere communicatiekanalen zoals de gemeentelijke website, de digitale nieuwsbrief en het gemeentelijk infoblad.

Algemene berichtgeving

Op de hoofdpagina worden door de communicatiedienst berichten van algemene aard geplaatst. Dit kan gaan over omleidingen ten gevolge van openbare werken, informatie over veiligheid, nuttige tips over beschikbare subsidies, aankondigingen van evenementen, … Kortom, alles wat iedere individuele burger kan aanbelangen.

Subpagina’s

Naast de hoofdpagina, zijn er zoals hierboven reeds vermeld ook enkele subpagina’s die enkel berichten over specifieke activiteiten, regelgeving, acties, weetjes en tips binnen dat domein. Naast Sport en Jeugd creëerden we zo ook een Facebookpagina voor Bib & Cultuur, alsook voor Toerisme Wortegem-Petegem.