Fotowedstrijd 2017

In 2017 lanceerde de Dienst Toerisme van Wortegem-Petegem een Fotowedstrijd. Inwoners gingen op zoek naar de mooiste plekjes in onze prachtige gemeente. Op zoek naar beelden die een toerist zouden prikkelen om Wortegem-Petegem te willen ontdekken. De bedoeling is namelijk om gebruik te maken van deze inzendingen van de inwoners voor de opmaak van de toeristische brochure later dit jaar en voor een tentoonstelling tijdens de Dag van het Park.

Juryprijs en Publieksprijs

De fotowedstrijd liep van 1 januari 2017 tot en met 15 november 2017, zodat alle seizoenen aan bod konden komen. Iedere inwoner kon tot 5 foto’s inzenden. Het volledige reglement kan je hier nalezen. Uit alle inzendingen kozen de inwoners zelf de winnaar van de Publieksprijs, na stemming via de Facebook-pagina. De jury van de Fotowedstrijd, die bestond uit Dirk Liviau, Michel Wydooghe en Peter Malaise, kozen voor de Juryprijs ook vijf foto’s uit de vele inzendingen.

En de winnaars zijn…

Publieksprijs:

  1. Lennert D’Hondt – Hoevegebouw Domein de Ghellinck (424 stemmen)
  2. Sandy Vermeulen – Moregemse Kouters met kapel (259 stemmen)
  3. Sandy Vermeulen – Zicht op Petegem (225 stemmen)

Juryprijs:

  1. Ronny D’Hondt – Kasteel Petegem
  2. Sandy Vermeulen – Moregemse Kouters met kapel
  3. Lennert D’Hondt – Hoevegebouw Domein de Ghellinck
  4. Ronny D’Hondt – Natuurgebied de Langemeersen
  5. Bart Van Ommeslaeghe – Langs de oevers van de Schelde

Alle foto’s zijn te bekijken via de Facebook-pagina Toerisme Wortegem-Petegem.