Displays voor horecazaken en uitleendienst

Om het gemeentelijk toeristisch aanbod beter in de kijker te zetten, investeerden we in de aankoop van manueel vervaardigde, houten displays met het logo van Toerisme Wortegem-Petegem. Het voorstel ontstond in de schoot van de Denktank Toerisme en de display is een ontwerp van Stijn Houthoofd. Alle horecazaken in Wortegem-Petegem konden gratis intekenen op dit aanbod. Uiteindelijk zullen de volgende 7 horecazaken fungeren als “Ambassadeurs” van Toerisme Wortegem-Petegem, door de plaatsing van de gemeentelijke display met daarin o.a. de toeristische brochure, de horecagids, de postkaartjes, enkele gratis wandel- en fietsroutes, en periodegebonden flyers van gemeentelijke activiteiten:

  1. B&B 22, Elsegem
  2. Tea-Room Bésaer D’Oude Barrière, Elsegem
  3. Taverne De Goede Geburen, Petegem
  4. Restaurant De Vierschaar, Moregem
  5. Restaurant/Tea-Room Domein de Ghellinck, Elsegem
  6. Brasserie Sint-Arnolduspleintje, Wortegem
  7. Café ’t Schuttershof, Ooike

Ook in de gemeentelijke zalen zoals de sporthal of de bibliotheek zal de Wortegem-Petegem display gebruikt worden. Daarnaast voorzien we ook 1 exemplaar in de uitleendienst, zodat verenigingen van Wortegem-Petegem deze ook kunnen uitstallen tijdens hun activiteiten. Tot slot krijgt ook de Heemkundige Kring een display ter beschikking om het toeristisch bureau open te houden in de zomermaanden in het Domein de Ghellinck.