Tweede editie Dag van het Park

Op zondag 3 juni ging voor het tweede jaar op rij de ‘Dag van het Park’ door. De hele namiddag lang zetten we de groene omgeving van het gemeentelijk Domein de Ghellinck in de kijker. Iedereen kon er van 14 tot 18 uur genieten van theatervoorstellingen en workshops. Of je kon ook rondleidingen volgen of je laten verleiden door lekkere hapjes aan de foodtrucks. Er was ook kinderanimatie voorzien, zoals de creatieve kapsels bij Kip van Troje, of de kermis op rolletjes met Moregemnaar Mout Uyttersprot.

Fototentoonstelling en BuurtBouwers
Intussen konden de ouders terecht op de fototentoonstelling 360° pracht, waarbij de foto’s van de laureaten van de Fotowedstrijd 2017 in virtual reality werden getoond. Ook was er een stand van BuurtBouwers, waarbij iedereen de door inwoners ingediende projecten kon bekijken. Heel wat indieners stonden paraat om meer uitleg te geven bij hun project, en je kon er ter plaatse ook stemmen voor je 3 favoriete projecten. Kortom, een prachtige dag, met dank aan de dienst Vrije Tijd van de gemeente.