Open VLD klaar voor 14 oktober

Het huiswerk van ons Open VLD-bestuur in Wortegem-Petegem is klaar. Na de bekendmaking van burgemeester Luc Vander Meeren als lijsttrekker en het duwersduo Veerle Nachtegaele en Kurt Fonteyne, zijn nu alle plaatsen op de lijst ingevuld. Met collega-schepenen Isabelle Van den Dorpe, Willy Dhondt en mezelf op de plaatsen 2, 3 en 4, stellen we ons als voltallig schepencollege opnieuw verkiesbaar.

Sterke gemeente- en OCMW-raadsleden

We kunnen ook blijven rekenen op enkele sterke gemeente- en OCMW-raadsleden, met Petra Van Butsele, Koen Desloovere, Olivier Van Cauwenberghe, Tessa Geeraert, Johan Bert en Rosette Maes.

En de nieuwkomers zijn…

Tot slot vervolledigen de 5 eerder aangekondigde nieuwe kandidaten de lijst: Aaron Boonaert, Ilse Callens en Hilde De Clercq uit Wortegem, Marcel Steenmans uit Ooike en Sandy Vermeulen uit Petegem. Vijf schitterende nieuwe kandidaten met een hart voor Wortegem-Petegem!

Open VLD: ambitieus én realistisch

Onze lijst is opnieuw een mix van ervaring en jong geweld. Als Open VLD Wortegem-Petegem kiezen we resoluut voor die verdere verjonging. Wij willen jongere mensen de kans geven om straks mee het beleid te bepalen van onze mooie, landelijke gemeente. We zijn een groep die de handen uit de mouwen steekt. Een groep die hard werkt aan een ambitieus én realistisch programma dat we in het najaar aan de kiezer zullen presenteren.