Toeristische brochure Wortegem-Petegem

In 2016 pakten we reeds uit met een Horecagids, toeristische postkaarten, de Hoeveroute en de promofilm “Wortegem-Petegem in beeld”. Nu kunnen we ook naar buiten komen met een gloednieuwe toeristische brochure, een verenigingenbrochure en een virtuele 360° toer in het Hoevegebouw van het Domein de Ghellinck.

De nieuwe toeristische brochure kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen de denktank Toerisme en de gemeente. De moderne ‘look en feel’ van de brochure, die ontworpen werd door Valérie Van Auwegem, ligt volledig in de lijn van de nieuwe huisstijl. Het merendeel van de foto’s zijn afkomstig van eigen inwoners die deelnamen aan de Fotowedstrijd in 2017.

In de brochure komen alle toeristische troeven van de gemeente aan bod. Dit gaat van het Domein de Ghellinck tot het natuurgebied de Langemeersen of de gerestaureerde kapel OLV Ten Doorn. Of van wandel- en fietsroutes doorheen de kouters tot even verpozen met een glaasje Wortegemsen jenever.

De brochure wordt gratis aangeboden op de dienst Toerisme. Je kan deze ook verkrijgen in de diverse horecazaken van Wortegem-Petegem.