Website up and running!

Nog 5 weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op 14 oktober beslis jij of je tevreden bent over het beleid van de voorbije 6 jaar in Wortegem-Petegem. Uiteraard geeft mij dat stress, da’s evident. Als politicus tracht je samen met de collega’s het beste van jezelf te geven in het belang van de gemeente en haar inwoners. Voor mij persoonlijk met het enthousiasme van de nieuwkomer, die wil zorgen voor modernisering en vernieuwing. Ik geloof oprecht in inspraak van burgers, participatie. Samen gewoon voortdoen voor ons mooi Wortegem-Petegem.

Ik nodig je uit om mee te surfen op de intense golven van de 4 jaar waarin ik als schepen mee mocht vormgeven aan het beleid. Deze website verenigt wat politiek in Wortegem-Petegem inhoudt: hard werken in het schepencollege en minstens even belangrijk: het persoonlijk contact met de inwoners.

Ik wil iets betekenen voor alle inwoners van Wortegem-Petegem. Op een positieve en respectvolle manier. Daarom doe ik aan politiek, en daarom vraag ik op 14 oktober ook om jouw stem! Bedankt!

Maarten